Framsiden
Velkommen

Her vil du finne flotte, håndlagede utemøbler til berikelse av ditt uterom. Benkene er produsert etter gamle teknikker og leveres ferdig behandlet.De er laget etter prinsippet tapping som innebærer at alle sammenføyninger er tappet sammen og limt. Det gjør at de er av svært god kvalitet og holdbarhet. Modellene produseres av meg fra første drag med høvelen til siste strøk med farge.Benker og bord males med Drygolin Dør og Vindusmaling for å få det beste resultat .

Benkene jeg har i min kolleksjon er identiske kopier av gamle, historiske modeller. De er rekonstruert etter originaler og tegninger. De passer inn i gamle som nye hager og vil gjøre kaffestunden din til en opplevelse i det grønne!

 Jeg i verkstedet hver dag fra 8.30 - 15.30. Velkommen!

 

Heidi Skundberg

Gressgrønn benk til hagen i år ? 

' Fra Parken ' i Lavendelvakre ' Villa Vindheia'

"Villa Vindheia" her i original grønnfarge.

Villa Vindheia er nydelig i hvitt ! 

 

Du finner dem under «Produkter». Jeg leverer benkene fra meg med en nøyaktig «ta vare på oppskrift». Denne kan du lese under «Produkter». Benkene er laget i et begrenset antall.

 I år har jeg hatt gleden av å levere fine benker til Vågå Historielag`s flotte prosjekt ; restaurering av Prestegården og hagen  i Vågå. 

Til Røros Kommune leveres i løpet av sommeren og høsten 20 flotte benker til Røros`gater. Kirkegårds området skal også ha 9 benker av samme typen levert til det fine uteorådet rundt Røros Kirke. Benken som jeg lager er en tidligere benk som i gammel tid sto i " Bergstadens" gater !

Jeg har i tillegg hatt den store glede av å levere masse benker rundt om i hele Norge ! Måtte solen komme og kryp så  opp i benken med god kaffe !

 

Neste marked jeg er med på foregår ved Skafferiet på Helgøya ! Ett stemningsfullt    julemarked med masse fint til førjulstiden - sett av helga 23 og 24 november ! Vi sees !

 
Heidi Skundberg
«fra oldemors hage»

Klassisk modell i turkis , Hagefest Eidsvolsbygningen 2013

Benk til Røros gater og kirkegård

Les mer om benken «Fin gammel svenske»

" Fin gammel svenske " i hvitt - leveres i ønsket farge.

Vårstemning! Grønn benk leveres som stol , 2 eller 3 seter.